Om os

Om os

MP Construction blev etableret i 2007 af Morten Knudsen og Per Bruun med et mål om at blive vores kunders foretrukne samarbejdspartner når det gælder tømrerarbejde. Siden da har vi oplevet positiv vækst og er i dag oppe på 9 ansatte, hvoraf 2 er lærlinge.

Vi arbejder med social ansvarlighed

Hos MP Construction tager vi flere gange årligt nye lærlinge ind. Vi ser lærlingene som en fremadrettet investering, der hjælper os til at sikre det gode håndværk i fremtiden. Derudover føler vi, at det er vores mulighed for at bidrage til uddannelsessektoren inden for faglærte.

Vi  tager desuden praktikanter fra skoler i praktik i kortere eller længere perioder.

 

Samarbejde med One Room

Vi har igennem de seneste par år udviklet et stærkt samarbejde med arkitektfirmaet One Room. One Room er et unikt huskoncept, der bliver opført med et meget højt kvalitetsniveau. Vores samarbejde består i at One Room står for udformningen af arkitekttegningen til huset. Derefter går vi ind som bygherrer på selve bygningsprocessen. Læs mere om One Room her

Meget mere end et tømrerfirma

Vi mener ikke, at det i dagens Danmark er nok bare at være et tømrerfirma. Hos MP Construction spænder vi bredt, og tilbyder ikke kun tømrerløsninger. Vi påtager os f.eks. gerne totalentreprise, hvor vi står for koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere - men vi fokuserer også på aldrig at glemme de kunder, der har brug for mindre projektløsninger.

Vi er medlem af dansk byggeri

Vi har siden 2007 været en del af Dansk Byggeri, hvilket betyder, at vi er med i byg garanti ordningen, og det er ikke uden grund. Hos MP Construction står vi altid inden for det vi laver, men Dansk Byggeri giver vores kunder en ekstra garanti for, at vores arbejde er i top. Hvis du imod al forventning skulle få brug for garantien dækker denne op til 150.000 kr., og det koster dig selvfølgelig ikke en krone ekstra.