Udtalelser

Udtalelser

Hos MP Construction har vi en stor kundetilfredshed, hvilket vi mener skyldes vores fleksibilitet, know-how og punktlighed. Herunder kan du se eksempler på, hvad vores kunder siger om os, samt et par udtalelser fra enkelte af vores samarbejdspartnere.

Jeg har sjældent oplevet et så pålideligt og troværdigt tømrerfirma. MP Construction går aldrig på kompromis med kvaliteten og værner om det gode håndværk. MP Construction fungerer som en fortrinlig total entreprise med forståelse for helheden i byggeriet.

Bjarne Frost
One Room

Jeg har arbejdet sammen med Morten i 6 år, både på mindre såvel som større projekter, hvor han har stået for tømrer- og snedker entreprisen. Hos Dahl Entreprise vælger vi MP Construction, fordi de altid kommer til tiden og er gode til at overholde deres aftaler.

Mette Wissing
Dahl Entreprise

Vores team

En stor del af fortjenesten for vores success hos MP Construction, skylder vi vores medarbejdere. Vores medarbejdere er uden tvivl et af vores vigtigste aktiver, og vi går nøje op i at ansætte de helt rigtige folk. Ydermere, går vi lige så højt op i at sætte de rette folk til at udføre de enkelte opgaver